עזרים לשינה – מה קיים ולמי זה מיועד?

עזרים לשינה – מה קיים ולמי זה מיועד?

הפרעות שינה הינו דבר שכיח בגיל השלישי, בעיקר בשל מחלות רקע שמגיעות עם הגיל. השכיחות הנצפית בקרב אוכלוסיית הגיל השלישי הנה מחלת האינסומניה הכרונית. לפי אחוזים מדובר על שכיחות של 50-60% קשישים לעומת האוכלוסייה הכללית. ונמצא שנשים סובלות יותר מגברים בהפרעת נדודי שינה. ולכן מידי שנה מציינים את יום השינה הבינלאומי בכול העולם. יום זה מאופיין בהעברה והסברה בנושא חשיבות השינה.

עזרים לשינה> לרוב הנם מוצרי אורתופדיה המסייעים לשינה טובה יותר, ועוזרים במצבים של חוסר שינה עקב בעיות גב, צוואר, ראש, בעיות נשימה, ולפעמים גם בשל בעיות של מחסור בוויטמינים בגוף ומצבי חרדה שונים. אנו כמאגר מידע יכולים להגיד לכם שישנם הרבה פתרונות שיכולים לשנות את שינתכם באופן ניכר. מזמינים אתכם לראות חלק מהפתרונות.

כריות אורטופדיות לשינה טובה>

כריות אורטופדיות הנם כריות המפחיתים כאבי צוואר בזמן השינה, חלקם עשויות מספוג ויסקו אלסטי ונועדו לתמיכת ראש, צוואר ועמוד השדרה. כרית שינה אורטופדית מומלצת לילדים, למבוגרים או לקשישים בעלי כאבי צוואר, שכמות או עמוד השדרה.

מניעת נפילה מהמיטה אצל קשישים חשובה מאחר והפגיעה כתוצאה מהנפילה לעיתים היא דבר בלתי הפיך. עלינו להשתמש בכל האמצעים להגן עליהם במיוחד כשהם במצב סיעודי. מניעת נפילה מהמיטה מתאפשרת בזכות מבחר עזרים למיטות

מכשיר לטיפול בבעיות שינה>

מכשיר זה מאפשר לכל אחד לבצע תרגילי נשימה ללא אימונים קודמים או מאמץ. תוך שימוש בטכנולוגיית אימון בזמן אמת. האימון עוזר לנו לשומר על התמקדות בנשימה באמצעות הטונים המנחים.

מכשירי טיפול נשימתי לשינה>

מכשירי טיפול נשימתי המיועדים לאנשים הסובלים מקשיי נשימה או מחלות ריאה. מכשירי הטיפול כוללים ציוד לשיקום נשימה ביתי כמו מכשירים לאימון נשימה ומדי חמצן בדם, ובנוסף מסייעים לשמירת תפקוד הריאות באמצעות טיפול תרופתי על ידי מכשירי אינהלציה או באמצעות מכשירים המזרימים אספת חמצן תקינה כמו מחולל חמצן נייד ומכשירי סיפאפ.

שתף את הפוסט